« 20% KORTING OP ALLE PRODUCTEN VAN A/N/G»

Gepubliceerd op 27-02-2023

20% KORTING OP ALLES VAN A/N/G!!!!

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER A/N/G SKINCARE
In 2013 nam Anouk Geurts de leiding over van A/N/G Cosmetics, het door haar moeder opgerichte bedrijf. Haar moeder had een schoonheidssalon en importeerde onder de naam A/N/G Cosmetics cosmeticaproducten uit Frankrijk. Anouk studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus-universiteit in Rotterdam en ging na haar afstuderen aan de slag bij een aantal vooraanstaande cosmeticamerken. Zo werkte ze voor grote namen in o.a. België, Luxemburg, Parijs en New York. 

In 2016 creëerde ze haar eigen huidverzorgingslijn die ze onder de merknaam A/N/G Cosmetics op de mark bracht. Maar Anouk wilde meer. Ze was gefascineerd geraakt door de consument die om natuurlijke, maar doeltreffende huidverzorgingsproducten vraagt. Eerlijke producten in combinatie met een langetermijnvisie. 

In 2020 besloot ze de naam A/N/G Cosmetics te veranderen in A/N/G Skincare. De focus van A/N/G Skincare zou voortaan uitsluitend liggen op lokaal geproduceerde huidverzorging met biologische ingrediënten. De naam A/N/G Skincare staat symbool voor ecologische en biologische huidverzorging van hoge kwaliteit en met een luxe gevoel. De producten werden in samenwerking met een Zwitserse neurowetenschapper ontwikkeld. In de formules van de luxe ecologische verzorgingslijn vloeien de beste plantaardige ingrediënten samen met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. 

Anouks jarenlange ervaring in de sector, haar verfrissende kijk op de beauty-industrie en haar passie voor alles wat met de huid te maken heeft vormen de drijvende kracht achter het nieuwe merk. En laten we vooral haar liefde voor de natuur en de planeet niet vergeten! 

Self-care, but not selfish.

Of zoals Anouk zegt: 'Give more, get more!'

TRANSPARANTIE

In de jaren dat ze voor de grote, maar traditionele merken werkte, merkte Anouk dat ze steeds vaker behoefte had aan transparantie. Wat zit er eigenlijk in mijn huidverzorgingsproducten. En waarom zit dat erin? Voor Anouk is het van essentiëel belang dat je weet wat je op je huid smeert.

A/N/G Skincare geeft openheid over alle ingrediënten en hun werking.

Bewuste consumenten willen weten welke ingrediënten er in hun huidverzorgingsproducten zitten en wat de wetenschappelijke basis voor die keuze is. A/N/G Skincare is open over de ins-and-outs van de gebruikte ingrediënten en wil kennis op verzorgingsgebied in alle openheid delen. Daarom staat op iedere verpakking altijd een overzicht van de voornaamste ingrediënten en de werking ervan. Op onze site vind je op iedere productpagina een complete ingrediëntenlijst van het desbetreffende product.

Anouk-Geurts-ANG-1677516989.jpg
ANG-Skincare-Logo-1677517208.png
ANG-producten-op-zand-1677592410.jpg
Afbeelding-17-1705841559.jpeg