Definitief ontharen

Harsen, scheren en epileren is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en vaak lastig ritueel. Maar waarom al deze moeite nog, als je ook pijnloos, veilig en snel je haren definitief kunt verwijderen. Dit kan nu bij ons met de MedCos IPL. Met het innovatieve MedCos IPL apparaat is het mogelijk om donkere ongewenste haargroei effectief aan te pakken. Middels een lichtflits wordt de haarwortel vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien.

Naast het definitief verwijderen van ongewenste haargroei zijn ook andere indicaties als acne, couperose en Spider naevi effectief te behandelen met het gepulseerde licht van de MedCos IPL. Middels een unieke filtertechniek wordt het licht zodanig gefilterd, dat elke indicatie effectief en met de juiste lichtflits kan worden behandeld. Tegenwoordig vertrouwen wereldwijd duizenden medici en schoonheidsspecialisten op IPL en hebben ontelbare clienten baat bij de resultaten.

Actie Ontharen
Wij hanteren een zeer scherpe prijs bij meerdere locaties definitief ontharen. Deze wordt besproken tijdens het intakegesprek.

Na verloop van tijdsduur en vermindering van de haargroei wordt de prijs van de behandeling naar beneden bijgesteld.